Πολιτική απορρήτου

Η εφαρμογή έχει ως στόχο να σε βοηθήσει να πετύχεις στις εξετάσεις πιστοποίησης των ΣΑΕΚ/ΙΕΚ που σε ενδιαφέρουν. Μέσα από τη χρήση της, θα μπορέσεις να εξασκηθείς σε ερωτήσεις που σχετίζονται με την ύλη των εξετάσεων, να ελέγξεις τις γνώσεις σου και να δεις πόσο καλά προετοιμασμένος είσαι.

Όλη η διαδικασία είναι σχεδιασμένη για να σε υποστηρίξει στο διάβασμά σου, με στόχο να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι η εφαρμογή δεν καταγράφει τις προσπάθειές σου, τα αποτελέσματά σου, ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που αφορά τις δραστηριότητές σου μέσα σε αυτήν. Η προστασία της ιδιωτικότητάς σου είναι απόλυτη προτεραιότητα.

Επιπλέον, η εφαρμογή δεν φέρει καμία ευθύνη για το αν θα πετύχεις στις εξετάσεις ή όχι. Η επιτυχία σου εξαρτάται από την προσπάθειά σου, τη μελέτη σου και τον τρόπο που θα εκμεταλλευτείς το υλικό που σου παρέχεται.

Όλο το υλικό των απαντήσεων έχει δημιουργηθεί με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης. Αυτό σημαίνει ότι το περιεχόμενο είναι προϊόν αλγορίθμων που έχουν εκπαιδευτεί να προσφέρουν έγκυρες και χρήσιμες πληροφορίες, όμως δεν αντικαθιστά τη δική σου προσωπική μελέτη και κριτική σκέψη.